VNV Risk voor visspecialisten

Onze contactgegevens
 1. Visspecialisten

VNV Risk is thuis in jouw bedrijf

Ondernemen is maatwerk. Jouw bedrijf verzekeren ook. VNV Risk is dé specialist voor de visspecialisten in Nederland. Ons geheim? Wij zijn thuis in jouw bedrijf.

VNV Risk

VNV Risk is een merk van SuperGarant. SuperGarant is al 35 jaar actief en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een verzekeringsspecialist met speciaal voor de visspecialisten ontwikkelde dienstverlening en producten. Maak gebruik van deze jarenlange expertise!

VNV Risk  werkt samen met het VNV. VNV is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten. Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren.

Nog geen lid van VNV? Klik hier voor meer informatie.

VNV Risk hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en zijn als bedrijf altijd goed bereikbaar. Bij calamiteiten uiteraard ook buiten kantooruren.

VNV Risk vindt dat verzekeren verder gaat dan het afdekken van risico’s. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van de polis, maar blijven meedenken, signaleren nieuwe trends in jouw branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving.

VNV Risk handelt alles in eigen huis af, van brandschade tot ziekmelding. Wij zijn een volmacht bedrijf, waardoor wij jouw polis snel kunnen afgeven. Belangrijker: wij kunnen jouw schade- of ziekmelding snel en efficiënt afwikkelen. Eén aanspreekpunt. Dat is verzekeren zonder gedoe achteraf.

VNV Risk biedt:

Voor jouw visspeciaalzaak

Als gespecialiseerde verzekeraar van de visdetailhandel zijn wij bekend met de investeringen in jouw branche. Daardoor kunnen wij een polis aanbieden die de noodzakelijke belangen van jouw winkel volledig afdekt zonder opname van (maximale) verzekerde waarden. De voordelen:

 • Jouw winkel is voortdurend volledig verzekerd.
 • Verandert de situatie in jouw winkel, dan past de dekking zich aan.
 • Nieuwe investeringen zijn automatisch meeverzekerd.
 • Schadevrije jaren en de juiste beveiliging worden beloond met een premiekorting.
 • Eén polis voor het hele bedrijf.

Speciaal ontwikkeld voor de visdetailhandel biedt deze verzekering een unieke dekking.

Voor jouw medewerkers

Geen gedoe meer met verzuim want het VNV ZorgPortaal begeleidt werkgevers en medewerkers bij het hele traject van ziekteverzuim en re-integratie én bij de uitgebreide administratie die verzuim met zich meebrengt. Met een deskundige, planmatige aanpak en integrale oplossingen gebundeld, in één loket. Zo kan jij je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf. De voordelen:

 • 100% vergoeding van interventies en spoor 2 trajecten (re-integratie bij een ander bedrijf).
 • Garantie tegen UWV boetes bij het niet nakomen van de verplichte doorlooptijden van de te nemen acties.
 • Minder administratie door één systeem, volledig online.
 • Snelle betaling van schade.
 • Eigen casemanagers & bedrijfsartsen.
 • Cao volgend.
 • Vast aanspreekpunt voor alle vragen over arbo & verzuim­begeleiding, loondoor­betaling en re-integratie.

Klik hier voor de website van het VNV ZorgPortaal.

NIEUW: Rijdende Winkelverzekering

Als gespecialiseerde verzekeraar voor de visdetailhandel hebben wij in Nederland gemerkt dat er beperkte mogelijkheden zijn een rijdende winkel adequaat te verzekeren. Om deze reden hebben wij zelf een verzekering ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van ondernemers met zo'n rijdende winkel.

De verzekering flexibel. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een beperkte cascodekking en een volledige cascodekking. Maar wat deze verzekering echt uniek maakt is de dekking voor bedrijfsschade.

Met de bedrijfsschadedekking ben je beschermd tegen omzetverlies in het geval dat bedrijfsactiviteiten worden onderbroken, bijvoorbeeld als gevolg van brand, waterschade, storm, vandalisme of diefstal. Bovendien hebben we voor bepaalde dekkingen geen maximale limieten ingesteld, wat handig is bij een toename van de goederenvoorraad tijdens drukke periodes, en om nieuwe investeringen automatisch mee te verzekeren.

De premie voor onze SuperGarant Rijdende Winkelverzekering is gebaseerd op je omzet en wordt jaarlijks aangepast. Daarnaast belonen we schadevrije jaren met een premiekorting.

De belangrijkste voordelen

 • Uitgebreide verzekering
 • Inclusief bedrijfsschade
 • Keuze: volledig casco of beperkt casco
 • 5 jaar nieuwwaarderegeling
 • Premiekorting voor rijdende winkels ouder dan 5 jaar
 • € 5.000 vergoeding vervangende verkoopwagen
 • € 5.000 dekking voor koelschade
 • € 500 eigen risico

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je gewoon meer te weten komen over VNV Risk? Bel (030) 284 86 18 of laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend gesprek te plannen. Bij jou of bij ons op kantoor, dat is aan jou.

Contact opnemen