LinkedIn

SuperGarant voor poeliers

Onze contactgegevens

SuperGarant is thuis in jouw bedrijf

Ondernemen is maatwerk. Jouw bedrijf verzekeren ook. SuperGarant is dé specialist voor de detailhandel in Nederland. Ons geheim? Wij zijn thuis in jouw bedrijf.

SuperGarant

SuperGarant is al 35 jaar actief en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een verzekeringsspecialist met speciaal voor ambachtelijke poeliers en wildbedrijven ontwikkelde dienstverlening en producten. Maak gebruik van deze jarenlange expertise!

SuperGarant werkt samen met de Poeliersbond. De Poeliersbond is de belangenorganisatie voor ambachtelijke poeliers en wildbedrijven in Nederland die werkt aan een professionele en toekomstbestendige branche waarin haar ondernemers succesvol kunnen zijn als ondernemer, werkgever en vakman. De leden van de Poeliersbond worden op individueel en collectief niveau ondersteund door belangenactiviteiten, persoonlijk advies, producten en diensten, ledenvoordelen, kennis en informatie. Poeliersbond en SuperGarant hebben een verzekeringsarrangement ontwikkeld, toegespitst op de ondernemer in de detailhandel. Belangrijke kenmerken: alleen verzekeren wat noodzakelijk is en bij calamiteiten een snelle afhandeling van de schades.

Nog geen lid van de Poeliersbond? Klik hier voor meer informatie.

SuperGarant hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en zijn als bedrijf altijd goed bereikbaar. Bij calamiteiten uiteraard ook buiten kantooruren.

SuperGarant vindt dat verzekeren verder gaat dan het afdekken van risico’s. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van de polis, maar blijven meedenken, signaleren nieuwe trends in jouw branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving.

SuperGarant handelt alles in eigen huis af, van brandschade tot ziekmelding. Wij zijn een volmacht bedrijf, waardoor wij jouw polis snel kunnen afgeven. Belangrijker: wij kunnen jouw schade- of ziekmelding snel en efficiënt afwikkelen. Eén aanspreekpunt. Dat is verzekeren zonder gedoe achteraf.

SuperGarant biedt:

Voor jouw winkel

Als gespecialiseerde verzekeraar voor de detailhandel zijn wij bekend met de investeringen in jouw branche. Daardoor kunnen wij een polis aanbieden die de noodzakelijke belangen van jouw winkel volledig afdekt zonder opname van (maximale) verzekerde waarden. De voordelen:

 • Jouw winkel is voortdurend volledig verzekerd.
 • Verandert de situatie in jouw winkel, dan past de dekking zich aan.
 • Nieuwe investeringen zijn automatisch meeverzekerd.
 • Schadevrije jaren en de juiste beveiliging worden beloond met een premiekorting.
 • Eén polis voor het hele bedrijf.

Speciaal ontwikkeld voor de detailhandel biedt deze verzekering een unieke dekking.

Voor jouw medewerkers

Geen gedoe meer met verzuim want het NBPW ZorgPortaal begeleidt werkgevers en medewerkers bij het hele traject van ziekteverzuim en re-integratie én bij de uitgebreide administratie die verzuim met zich meebrengt. Met een deskundige, planmatige aanpak en integrale oplossingen gebundeld, in één loket. Zo kan jij je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf. De voordelen:

 • 100% vergoeding van interventies en spoor 2 trajecten (re-integratie bij een ander bedrijf).
 • Garantie tegen UWV boetes bij het niet nakomen van de verplichte doorlooptijden van de te nemen acties.
 • Minder administratie door één systeem, volledig online.
 • Snelle betaling van schade.
 • Eigen casemanagers & bedrijfsartsen.
 • Cao volgend.
 • Vast aanspreekpunt voor alle vragen over arbo & verzuim­begeleiding, loondoor­betaling en re-integratie.

Klik hier voor de website van het NBPW ZorgPortaal.

Voor jezelf, de ondernemer

Wij zijn er voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer. Of het nu gaat om privé verzekeringen, (bedrijfs) auto’s of arbeidsongeschiktheid, een passende oplossing hebben wij altijd in huis.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je gewoon meer te weten komen over SuperGarant? Bel (070) 320 46 80 of laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend gesprek te plannen. Bij jou of bij ons op kantoor, dat is aan jou.

Contact opnemen