AVN Risk voor groente & fruit

Onze contactgegevens
 1. Groente & Fruit

Nieuwe cao vereist actie van ondernemers

Vanaf 2007 is in de cao geregeld dat werkgevers verplicht zijn een WIA-verzekering af te sluiten voor de medewerkers. Tijdens de laatste cao besprekingen werd duidelijk dat deze regeling niet langer aansluit op de behoeften van de medewerkers in de AGF branche. Deze regeling wijzigt vanaf 1 april 2022 dan ook. Dit heeft effect op jouw verzekeringen. Belangrijk is dat je hier zelf actie onderneemt. Hoe? Dat lees je hier.

AVN Risk is thuis in jouw bedrijf

Ondernemen is maatwerk. Jouw bedrijf verzekeren ook. AVN Risk is dé specialist voor de AGF branche in Nederland. Ons geheim? Wij zijn thuis in jouw bedrijf.

AVN Risk

AVN Risk is een merk van SuperGarant. SuperGarant is al 35 jaar actief en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een verzekeringsspecialist met speciaal voor de gespecialiseerde AGF branche ontwikkelde dienstverlening en producten. Maak gebruik van deze jarenlange expertise!

AVN Risk werkt samen met AVN. AVN (Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland) is de brancheorganisatie voor groente- en fruitspecialisten. AVN zet zich in om de positie van de ondernemers te versterken en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Nog geen lid van AVN? Klik hier voor meer informatie.

AVN Risk hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en zijn als bedrijf altijd goed bereikbaar. Bij calamiteiten uiteraard ook buiten kantooruren.

AVN Risk vindt dat verzekeren verder gaat dan het afdekken van risico’s. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van de polis, maar blijven meedenken, signaleren nieuwe trends in jouw branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving.

AVN Risk handelt alles in eigen huis af, van brandschade tot ziekmelding. Wij zijn een volmacht bedrijf, waardoor wij jouw polis snel kunnen afgeven. Belangrijker: wij kunnen jouw schade- of ziekmelding snel en efficiënt afwikkelen. Eén aanspreekpunt. Dat is verzekeren zonder gedoe achteraf.

AVN Risk biedt:

Voor jouw groentewinkel

Als gespecialiseerde verzekeraar voor de AGF branche zijn wij bekend met de investeringen in jouw branche. Daardoor kunnen wij een polis aanbieden die de noodzakelijke belangen van jouw winkel volledig afdekt zonder opname van (maximale) verzekerde waarden. De voordelen:

 • Jouw winkel is voortdurend volledig verzekerd.
 • Verandert de situatie in jouw winkel, dan past de dekking zich aan.
 • Nieuwe investeringen zijn automatisch meeverzekerd.
 • Schadevrije jaren en de juiste beveiliging worden beloond met een premiekorting.
 • Eén polis voor het hele bedrijf.

Speciaal ontwikkeld voor de AGF branche biedt deze verzekering een unieke dekking.

Voor jouw medewerkers

Geen gedoe meer met verzuim want het AVN ZorgPortaal begeleidt werkgevers en medewerkers bij het hele traject van ziekteverzuim en re-integratie én bij de uitgebreide administratie die verzuim met zich meebrengt. Met een deskundige, planmatige aanpak en integrale oplossingen gebundeld, in één loket. Zo kan jij je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf. De voordelen:

 • 100% vergoeding van interventies en spoor 2 trajecten (re-integratie bij een ander bedrijf).
 • Garantie tegen UWV boetes bij het niet nakomen van de verplichte doorlooptijden van de te nemen acties.
 • Minder administratie door één systeem, volledig online.
 • Snelle betaling van schade.
 • Eigen casemanagers & bedrijfsartsen.
 • Cao volgend.
 • Vast aanspreekpunt voor alle vragen over arbo & verzuim­begeleiding, loondoor­betaling en re-integratie.

Klik hier voor de website van het AVN ZorgPortaal.

Voor jezelf, de groenteman

Wij zijn er voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer. Of het nu gaat om privé verzekeringen, (bedrijfs) auto’s of arbeidsongeschiktheid, een passende oplossing hebben wij altijd in huis.

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over AVN Risk? Bel (030) 284 86 13 of laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend gesprek te plannen. Bij jou of bij ons op kantoor, dat is aan jou.

Contact opnemen