VBW Risk voor bloemisten

Onze contactgegevens

VBW Risk is thuis in jouw bedrijf

Ondernemen is maatwerk. Jouw bedrijf verzekeren ook. VBW Risk is dé specialist voor de bloemisten in Nederland. Ons geheim? Wij zijn thuis in jouw bedrijf.

VBW Risk

VBW Risk is een merk van SuperGarant. SuperGarant is al 35 jaar actief en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een verzekeringsspecialist met speciaal voor de gespecialiseerde bloemendetailhandel ontwikkelde dienstverlening en producten. Maak gebruik van deze jarenlange expertise!

VBW Risk werkt samen met VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers). VBW is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland. VBW zet zich actief in voor bloemisten en voor haar leden in het bijzonder. Ze zetten zwaar in op de thema’s bedrijfsvoering, goed werkgeverschap, groen vakonderwijs en natuurlijk profilering en vakmanschap. Voor al deze thema’s voeren ze een krachtige lobby en bieden ze de leden goede informatie, passende dienstverlening en advies.

Nog geen lid van VBW? Klik hier voor meer informatie.

VBW Risk hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en zijn als bedrijf altijd goed bereikbaar. Bij calamiteiten uiteraard ook buiten kantooruren.

VBW Risk vindt dat verzekeren verder gaat dan het afdekken van risico’s. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van de polis, maar blijven meedenken, signaleren nieuwe trends in jouw branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving.

VBW Risk handelt alles in eigen huis af, van brandschade tot ziekmelding. Wij zijn een volmacht bedrijf, waardoor wij jouw polis snel kunnen afgeven. Belangrijker: wij kunnen jouw schade- of ziekmelding snel en efficiënt afwikkelen. Eén aanspreekpunt. Dat is verzekeren zonder gedoe achteraf.

VBW Risk biedt:

Voor jouw bloemenwinkel

Als gespecialiseerde verzekeraar voor de gespecialiseerde bloemendetailhandel zijn wij bekend met de investeringen in jouw branche. Daardoor kunnen wij een polis aanbieden die de noodzakelijke belangen van jouw winkel volledig afdekt zonder opname van (maximale) verzekerde waarden. De voordelen:

 • Jouw winkel is voortdurend volledig verzekerd.
 • Verandert de situatie in jouw winkel, dan past de dekking zich aan.
 • Nieuwe investeringen zijn automatisch meeverzekerd.
 • Schadevrije jaren en de juiste beveiliging worden beloond met een premiekorting.
 • Eén polis voor het hele bedrijf.

Speciaal ontwikkeld voor de bloemisten biedt deze verzekering een unieke dekking.

Voor jouw medewerkers

Geen gedoe meer met verzuim want het VBW ZorgPortaal begeleidt werkgevers en medewerkers bij het hele traject van ziekteverzuim en re-integratie én bij de uitgebreide administratie die verzuim met zich meebrengt. Met een deskundige, planmatige aanpak en integrale oplossingen gebundeld, in één loket. Zo kan jij je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf. De voordelen:

 • 100% vergoeding van interventies en spoor 2 trajecten (re-integratie bij een ander bedrijf).
 • Garantie tegen UWV boetes bij het niet nakomen van de verplichte doorlooptijden van de te nemen acties.
 • Minder administratie door één systeem, volledig online.
 • Snelle betaling van schade.
 • Eigen casemanagers & bedrijfsartsen.
 • Cao volgend.
 • Vast aanspreekpunt voor alle vragen over arbo & verzuim­begeleiding, loondoor­betaling en re-integratie.

Klik hier voor de website van het VBW ZorgPortaal.

Voor jezelf, de bloemist

Wij zijn er voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer. Of het nu gaat om privé verzekeringen, (bedrijfs) auto’s of arbeidsongeschiktheid, een passende oplossing hebben wij altijd in huis.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je gewoon meer te weten komen over VBW Risk? Bel (030) 284 86 10 of laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend gesprek te plannen. Bij jou of bij ons op kantoor, dat is aan jou.

Contact opnemen