Werkwijze

  1. Werkwijze

Werkwijze

Persoonlijk

Wij leven in een online-wereld. Handig, maar wij hechten juist veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen dan ook graag bij je langs voor een korte kennismaking en inventarisatie van jouw wensen. Hierbij houden wij je huidige verzekeringen tegen het licht en brengen wij jouw belangen in kaart.

Proactief

Verzekeren gaat verder dan het afdekken van risico's. Wij leunen niet achterover na het afsluiten van een polis. Wij signaleren nieuwe trends in jouw branche en stellen ons proactief op bij veranderingen in de regelgeving. Ook buiten de financiële wereld onderhouden wij een netwerk aan contacten. Zo kunnen wij je op tal van gebieden (of het nu gaat om juridisch advies of beveiliging) snel met de juiste mensen in contact brengen. In een aantal gevallen zijn kortingsregelingen voor onze cliënten bedongen. (Let wel! SuperGarant ontvangt voor het doorverwijzen van klanten geen bonussen of andere beloningen).

Adequaat

Brand, diefstal, waterschade? Het zijn situaties waarin de emoties vaak hoog oplopen. En terecht. Jouw zaak zal maar onder water staan. Op ons kun je rekenen. Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de branche kunnen wij snel en adequaat reageren bij calamiteiten. Snel optreden, efficiënt afhandelen. Daar tekenen we voor.